Over W.W homestyling

W.W homestyling biedt, onder de creatieve leiding van Wilma Wortelboer, interieuradvies, kleuradvies, interieurontwerp en verkoopstyling.

Wilma heeft al vele jaren ervaring op het gebied van interieurontwerp en verkoopstyling. Met name in het interieurontwerp ligt haar uitdaging bij het  vertalen van de woonwensen die passen bij de levensstijl van haar opdrachtgevers. Haar doel is het creëren van een stijlvol en functioneel interieur gericht op een optimale woonbeleving.

Sinds 2010 is Wilma aangesloten bij BNS CRISP (Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten)

 

Naast diverse opleidingen op het gebied van interieur heeft Wilma daarnaast in 2010 de vakopleiding voor Vastgoedmarketing en Woningpresentatie gevolgd bij het (Landelijk Netwerk Verkoopstylisten) dat onderdeel uitmaakt van de Styling Concepts Group. In opdracht van het LNV, heeft Wilma van 2010 tot 2019 (freelance) trainingen Verkoopstyling gegeven aan cursisten in Nederland en makelaars in Vlaanderen.

Met algemene kennis van onroerend goed en een specifieke kennis van optimaal wonen, adviseert, inspireert en begeleidt Wilma uw woonwensen op een passende wijze in zowel een deel- of totaalplan.