Referenties

Wilma vragen om onze verhuizing naar en de inrichting van ons nieuwe appartement te ondersteunen met adviezen en praktische coördinatie, is een van onze beste besluiten ooit. Met Wilma ga je heel ontspannen door de vele fases die bij het betrekken van een nieuwe woning horen. Schilder, vloerkeuze, welke kleuren, creatieve aanpassingen, het uitzoeken van de bij ons passende meubelen en stoffering.

We zijn heel blij met het resultaat en de wijze waarop je ons zacht naar een meer stijlvolle inrichting hebt weten te begeleiden en dat alles voor een redelijke prijs. Een gouden greep,bedankt!

Doorwerth, oktober 2013

Idje Ernes

Ondanks de malaise op de woningmarkt heb ik toch een paar serieuze kijkers gehad op de open dag waardoor mijn huis tenslotte is verkocht. Dit is mede te danken aan de perfecte manier waarop Wilma mijn huis heeft gerestyled en heeft laten fotograferen (Peter Drent). Verder was het een hele fijne ervaring om met haar samen te werken. Wilma is, behalve een heel vriendelijk persoon, een perfectioniste  en dat is een hele belangrijke eigenschap in haar vak.

Harskamp, 15 april, 2013

 

Erik Riezebos

Independent Financial Services Professional

Wilma is een professional in wat ze doet. Zij kan, zonodig met de hand op de knip, een advies geven hoe een huis weer een aantrekkelijke uitstraling krijgt. In eerste instantie gericht op de verkoop van het huis, maar ik pas haar praktische tips ook toe in mijn huidige leefomgeving. Bennekom, februari 2012

Heleen van den Houten

Organisatie en Executive Coach

Wilma Wortelboer heeft goed werk geleverd bij de restyling van de flat op de Utrechtseweg in Arnhem. We hebben prettig samengewerkt en Wilma is enthousiast en weet dat over te brengen. Professioneel, creatief  met het juiste kleurgebruik in de flat. Dankzij haar mooie restyling is het appartement verkocht, waar we heel blij mee zijn!

Arnhem, september 2012

Corien de Gaaij

Op basis van de bezoeken op Funda (vorige week 2.864 keer gevonden en 1.514 keer bekeken!) en het aantal daadwerkelijke bezichtigingen (inmiddels ca. 15) kunnen we van een succes spreken. Er zijn inmiddels 3 serieuze gegadigden en vandaag is zelfs al een bod uitgebracht!

6 dagen later…..

Gisteren is het voorlopig koopcontract getekend voor de vraagprijs(!). We zijn er van overtuigd dat de door jou uitgvoerde metamorfose daar zeker aan heeft bijgedragen.

Ellecom, september 2015

O. Bordes

1-2-3 Verkocht heeft veel projecten met Wilma Wortelboer succesvol mogen afronden. Vooral bij de woningen in de hogere prijsklasse weet ze zonder meer de juiste snaar te raken.

Piet Geerts

Oprichter 1-2-3 Verkocht